Доставка и Плащане
Здравейте приятели,
eкипът на TopDjadji.eu е винаги готов да отговори на вашите въпроси. Може да се свържете с нас на мобилен номер 088 660 9988 или чрез фейсбук страницата ни . През същите връзки може да направите и директни поръчки. Харесайте фейсбук страницата ни за да следите всички нови продукти и актуални промоции. -> TopDjadji.eu - Топ Джаджи за Вашият Дом и Хоби .

Ние Ви гарантираме, че ще получите точно това, което виждате на снимкитеАртикулите от всяка поръчка биват преглеждани за дефекти, а Вие получавате опцията "Преглед и Тест" за да се уверите в качеството им.

За всяка поръчка Вие ще получите съобщение на вашият емайл адрес , а наш служител ще се свърже с Вас за да потвърждение и уточниние. В деня на изпращане ще получите емайл за обновяване на статуса на поръчката.

Методи за Доставка и Плащане

1.Поръчки на стойност под 3лв НЕ се изпълняват!

2. ДОСТАВКА С КУРИЕРСКА ФИРМА "ЕКОНТ ЕКСПРЕС"

 • Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт, като всички наши потребители ползват отстъпка за цената на доставката. Точната сума за вашата доставка ще бъде калкулирана и видима за вас при попълване на данните за поръчка.
  Приблизителни цени на Доставката :
  - До офис ~5лв. ,
  - До Адрес в населено място с Офис 
  ~6,50лв.
  До Адрес без населено място с Офис ~8лв
  *Това са приблизителни цени за пратки до 1кг, като за всеки следващ килограм се начисляват 50ст.
 • Поръчките направени до 16:30ч. през работните дни се изпълняват в деня на заявка.
 • Поръчките направени след 16:30ч. или в неработен ден се изпълняват на следващият работен ден.
 • Всички пратки имат опция "Преглед и Тест".
 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за всяка поръчка над 80лв в рамките на България до офис на фирма Еконт.  

3. НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ПРИ ДОСТАВКА 

Този вид плащане и доставка е най-често използваният. При него заплащате на куриера или на наш служител, когато получите стоката на посочения от вас адрес или офис на фирма Еконт. Като ще заплатите стойността на поръчката и стойността куриерската услуга.

4. Гаранция и Рекламации

 • При получаване на поръчката ще имате възможността да прегледате и тествате( до колкото е възможно) поръчаните от Вас артикули. Ако решите да върнете поръчката без да има дефект на артикулите ще трябва да заплатите стойността на двете куриерски услуги. 
 • При остановена повреда по вина на транспортната фирма се свържете с нас и заявете в Рекламация към офиса или куриера, който ви предава пратката.
 • При остановена дефектна или неработеща стока при прегледа моля свържете се с нас докато сте в офиса и ще уточним как да процедираме с рекламацията. Всеки такъв случай се разглежда индивидуално и с голяма отговорност !
 • Всички предлагани от нас артикули НЯМАТ гаранционен срок , въпреки това всяка закупена от нас стока може да върнете в 7 дневен срок след нейното получаване. Като първо се свържете с нас за да уточним данните за връщане и ще трябва да заплатите стойноста на една куриерска услуга.