Коледна топка със снимка 10см +Подарък Кутийка.

Персонализирана коледна играчка топка за елха с Ваша снимка. Идеален подарък за вашите близки и приятели за предстоящите коледни празници. Дори и да нямате коледни снимки ще ги направим в колаж с коледни мотиви и така ще имат уникален подарък само за тях. Можем да изработим коледната топка със снимка от двете страни , с две различни снимки или снимка и пожелание. За да е напълно завършен подаръка ние ви подаряваме красива коледна кутийка с която да поднесете вашият подарък , а след празниците да се прибере топката отново в нея. Топката е сфера с 10см диаметър украсена с малка червена панделка и голяма лента с весели снежни човечета , както и красива сребриста връвчица за да я окачите на клонче от вашата елха. Нашите специалисти подхождат индивидуално към всеки клиент и изпращат за предварителен преглед шаблоните за всички персонализирани продукти.

Изпратете ни вашата снимка от полето Добавете Снимка : . Ако желаете да е с две снимки използвайте и допълнителният втори бутон Добавете Снимка : , а цветовете и пожеланието може да ни напишете в формата "Добавете Текст :"  и ние ще направим един незабравим подарък подходящ за всеки.

За максимално добър резултат нека снимката бъде светла и с добро качество и формуляра да бъде коректно попълнен. Всяка приета и уточнена поръчка ще бъде изпълнена до 3 работни дни.

При потвърждението на Вашата поръчка нашите служители ще се свържат с Вас за допълнителна информация.
Нашият екип е винаги на ваше разположение, за това всички въпроси може да зададете:
Директно на телефонен номер +359 898 381 625  или като съобщение към фейсбук страницата ни 
 ТитиАрт - "С Фантазия - За всеки повод създадено с любов" .

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Коледна топка със снимка 10см + Подарък Кутийка

  • Код на продукта: Персонализирани Подаръци
  • Наличност: В наличност - Поръчай сега: 0898381625
  • 7.99лв.


Възможни варианти


Тагове: Коледна играчка със снимка, Коледна топка, Топка за елха със снимка,

ТитиАрт - Персонализирани Подаръци за Всеки повод