Правила и Условия

ПРАВИЛА И  УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ 

Моля, прочетете и се запознайте с настоящите Условия за обслужване на онлайн магазин TopDjadji.eu

1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между онлайн магазин TopDjadji.eu  и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от TopDjadji.eu. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на TopDjadji.eu, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия. 

2. За поверителноста на вашите данни

TopDjadji.eu обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че TopDjadji.eu има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни: 

- име и фамилия;

- e-mail;

- телефон за връзка;

- адрес за  доставка;

- пощенски код;

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент  за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на TopDjadji.eu. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.  В случай, че имате абонамент и желаете да го прекратите, можете да го направите по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на TopDjadji.eu заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

3. Поръчката

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на TopDjadji.eu е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин.  В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката Ви на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. Oнлайн магазина TopDjadji.eu поема отговорност за поръчката, САМО след като всички детайли са уточнени по телефон между наш сътрудник и потребителя (клиента). Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

Поръчката на продукт/и през е-магазина означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба.

4. Цени

Всички цени са в лева с включен ДДС и са валидни единствено и само към момента на публикуването им, като  TopDjadji.eu си запазва правото, без предупреждение, да ги променя по всяко време. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате на страницата "Доставка и плащане" или да получите информация за нея в процеса на поръчка.

5. Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 

5.1. Правим всичко възможно да разполагаме с наличности от продуктите, но е възможно някой от поръчаните артикули да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас възможно най-бързо на посоченият от Вас телефонен номер. 

5.3. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка -  имена, адрес, телефон, пощенски код.

5.4. Не сте потвърдили вашата поръчка пред наш служител.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на TopDjadji.eu (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с Вас .

6. Плащане

Поръчките се заплащат по Ваш избор, по един от методите, посочени в е-магазина. При избор на метод за плащане, различен от наложен платеж, Вие изразявате съгласието си да заплатите цената на Вашата поръчка авансово на посочената от нас сметка.

Предлагаме 5 начина за плащане:

6.1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера. TopDjadji.eu работи с  водещата куриерска компания  Еконт, като всички наши клиенти ползват корпоративните ни отстъпки за техните куриерски услуги. 

6.2. Плащане при получаване от наш магазин: плащате на място в наш магазин, при получаване на поръчката.

6.3. Авансов превод по посочената ни банкова сметка.

6.4. Авансово плащане през EPay - където можете да използвате и дебитна или кредитна карта.

6.5. Авансов плащане в офисите на EasyPay - можете да платите в един от над 1500 офиса в цяла България.

7. Доставка и получаване на продуктите

7.1. С изпращането на потвърждение за поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на транспортните разходи.

7.2. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

7.4. Срок за доставка:

  •  При наличност на склад за стоки поръчани до 16:00 часа българско време , се изпращат в същият ден или първият работен.
  • За стоки поръчани след 16:00 часа българско време , се изпращат на следващият работен ден.

8. Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти  за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия: 

  • Продуктите да са в оригиналната си опаковка.
  • Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване. 
  • Разходите по връщането на продуктите са за сметка на клиента.

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при онлайн поръчка, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

9. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон 0898381625 за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от  TopDjadji.eu .

10. Спорове. Алтернативно решаване на спорове

TopDjadji.eu държи на своите клиенти и се старае да разреши всяка рекламация или спор, съгласно добрите бизнес практики, Общите условия на сайта TopDjadji.eu и законовите разпоредби на Република България.

Всички спорове относно задължения, произтичащи от договори за онлайн продажби на TopDjadji.eu , при които не е постигнато споразумение, се решават в българския съд или органите за алтернативно решаване на спорове.

11. Съдържание и авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от TopDjadji.eu и са  защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост.  Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или  който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост,  може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на TopDjadji.eu. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.